Κοινοπραξία

Κοινοπραξία

Σκοπός της Κοινοπραξίας είναι η εκπόνηση της μελέτης "ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ5-11 / Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας". Η Κοινοπραξία αποτελείται απο τις  τεχνικές εταιρείες «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΩΝ Ε.Ε», «ΠΡΟΒΟΛΙΚΗ Ε.Ε», «ARC Ε.Ε» και από την δικηγόρο παρ'Αρείω Πάγω κα. Δημόγλου Αλεξάνδρα.

Η Εταιρεία Μελετών «ΟΛ. ΓΕΡΑΓΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΒΟΛΙΚΗ Ε.Ε.» εδρεύει στο Βόλο και λειτουργεί από το 1997. Έχει ως κύρια αντικείμενα την εκπόνηση Μελετών Τοπογραφίας, Κτηματολογίου,  Πολεοδομίας-Χωροταξίας και  Έργων Υποδομής όπως Συγκοινωνιακών, Υδραυλικών,  Γεωτεχνικών και  Περιβάλλοντος. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει δραστηριότητα στον τομέα των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S). Η καταξιωμένη στο χώρο, λειτουργία της εταιρείας, στηρίζεται στην πολύχρονη ειδική εμπειρία των βασικών στελεχών της και την εξειδίκευση μονίμων συνεργατών. Επιπρόσθετα, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό πληροφορικής. Η έδρα της βρίσκεται σε νεόδμητο κτίριο στην οδό Κοραή 102 & Γαζή, σε δύο ορόφους 170,00 τ.μ.

Η εταιρεία «K. ΚΙΤΟΣ – Δ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΕΕ»  με διακριτικό τίτλο «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΩΝ  ΕΕ», ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την εκπόνηση Μελετών Κτηματολογίου, από στελέχη με εμπειρία σε μελέτες Τοπογραφικές, Υδραυλικές και Οδοποιίας. Τα γραφεία της βρίσκονται στην Λάρισα, στην οδό Καραθάνου 66, στο ισόγειο πολυκατοικίας, σε χώρο γραφείων 300,00 τ.μ.. Την στελεχώνουν έμπειροι τοπογράφοι μηχανικοί, με μακρά εμπειρία και γνώσεις, καθώς και νεώτεροι καταρτισμένοι μηχανικοί. Έχει εκπονήσει μέχρι σήμερα σημαντικό αριθμό μελετών Τοπογραφικών, Κτηματολογίου και Υδραυλικών και διαθέτει τον ανάλογο σύγχρονο εξοπλισμό και λογισμικό για την εκτέλεση κάθε τοπογραφικής εργασίας.

Η εταιρεία μελετών «Δ.ΒΑΛΑΡΗΣ-Κ.ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ-Ι.ΤΣΑΓΓΑΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε» με διακριτικό τίτλο «ARC E.E.», συστάθηκε στις 10-09-1997 με σκοπό την εκπόνηση τοπογραφικών μελετών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Λάρισα και στην οδό Διογένους 4. Νόμιμοι εκπρόσωποι και διαχειριστές της εταιρείας είναι ο Βαλάρης Δημήτριος και ο Ιακωβάκης Κων/νος, Αγρ. Τοπογράφοι Μηχανικοί. Η εταιρεία έχει εκπονήσει πλήθος τοπογραφικών μελετών, σε διάφορους Δήμους και Οικισμούς της χώρας, καθώς και την σύνταξη μελετών του Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Λιβαδειάς του Νομού Βοιωτίας, στους Δήμους Τιρνάβου και Λαρισαίων του Νομού Λάρισας.

Η Αλεξάνδρα Δημόγλου είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, από το έτος 1993. Έχει συμμετάσχει ενεργά μέχρι σήμερα στην Κτηματογράφηση στην ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, καθώς διετέλεσε μέλος της 5ης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εξέτασης των ενστάσεων-προσφυγών κατά των εγγραφών των στοιχείων της κτηματογράφησης της Β΄ Ανάρτησης των Δήμων Αλοννήσου & Σκιάθου του Ν. Μαγνησίας και μέλος της αναδόχου σύμπραξης. Επιπλέον, διετέλεσε συντονίστρια νομικών εργασιών–υπηρεσιών στη σύμβαση Ενεργών Τίτλων ΕΤ-11 για τα Τοπικά Διαμερίσματα Λαμιέων, Δήμου Λαμιέων του Νομού Φθιώτιδος, Καρδίτσης, Δήμου Καρδίτσας του Ν.Καρδίτσας, Λαρίσης, Δήμου Λαρισαίων του Ν.Λαρίσης, Λεβαδέων, Δήμου Λεβαδέων του Ν.Βοιωτίας και Βόλου, Δήμου Βόλου του Ν.Μαγνησίας, αλλά και υπεύθυνη νομικών εργασιών στο Γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, του Δήμου Βόλου του Ν. Μαγνησίας.